Webfavo

Slak

14:20 Heineken belooft aanpak misstanden in Afrika
Heineken belooft meer te gaan doen tegen misstanden die promotiemedewerksters in Afrikaanse landen aan den lijve ondervinden. De bierbrouwer erkent na een verhaal in NRC Handelsblad dat seksuele intimidatie "meer aandacht verdient dan het de afgelopen jaren van ons en andere belanghebbenden heeft gekregen".
14:00 Nog acht voetbalsupporters vast na tientallen arrestaties Amsterdam
Rond de oefenwedstrijd tussen Nederland en Engeland zijn vrijdagmiddag in totaal 102 voetbalsupporters aangehouden in Amsterdam. Acht van hen, onder wie twee Nederlanders, zitten nog vast en worden gehoord voor hun aandeel in de rellen en geweld tegen agenten.
14:09 Twee jaar na overlijden Cruijff: Mooie momenten van 'Nummer 14'
De mooiste voetbalmomenten van de eeuwige nummer 14.
14:23 'Ruim 105.000 burgers verlieten Ghouta sinds Syrisch offensief'
Meer dan 105.000 burgers hebben de streek Oost-Ghouta verlaten sinds de regeringstroepen ruim een maand geleden een nieuw offensief zijn begonnen tegen Syrische rebellenenclaves.
12:50 Vrouw Zimbabwaanse oud-president Mugabe verdacht van ivoorsmokkel
De voormalige first lady van Zimbabwe, Grace Mugabe, wordt verdacht van grootschalige smokkel van ivoor en diamanten. Ze zou aan het hoofd hebben gestaan van een syndicaat dat tonnen olifantenslagtanden en diamanten het land uit bracht.
11:02 Uitgaanspubliek Maastricht bekogelt agenten met glas en steen
Een boze menigte van tientallen mensen heeft zich op de vroege zaterdagochtend in Maastricht tegen de politie gekeerd. Dat gebeurde na een vechtpartij in een uitgaansgelegenheid aan de Boschstraat in het centrum van de stad. 
10:06 'Kans op ongeval op provinciale weg is groter'
De kans op een ernstig verkeersongeluk is op zeventig Nederlandse wegen drie keer zo groot als op andere wegen. De overgrote meerderheid daarvan (64) zijn provinciale wegen.
11:28 Australiƫ trapt wereldwijd protest voor strengere wapenwetten VS af
Een paar honderd scholieren zijn zaterdag in Sydney de straat op gegaan om hun steun te betuigen aan de March for our Lives die later op de dag in Washington plaatsvindt. Met de mars willen scholieren en ouders wereldwijd hun roep om strengere wapenwetten in de Verenigde Staten kracht bijzetten.
10:12 Verstappen start als vierde in GP Australiƫ, Hamilton op pole
Max Verstappen start de Australische Grand Prix zondag op de vierde plaats. Lewis Hamilton legde zaterdag in de kwalificatie met zijn Mercedes beslag op pole position. 
10:04 Goed nieuws-overzicht: Lennart Thy krijgt lof en 'Lee Towers' voor Maasstad
In de stroom aan slecht nieuws dat meestal de voorpagina van NU.nl domineert valt het goede nieuws vaak weg. Daarom maken we elke week een overzicht.