Webfavo

Slak

18:24 Vier kinderen omgekomen bij botsing tussen trein en schoolbus Zuid-Frankrijk
Vier kinderen zijn om het leven gekomen bij een botsing tussen een trein en een schoolbus in het zuiden van Frankrijk. 
19:50 VS trekt regels voor netneutraliteit terug
De VS trekt zijn regels voor netneutraliteit terug. Dat heeft de Amerikaanse telecomwaakhond FCC donderdag besloten.
19:30 Primeur voor Kromowidjojo met goud op 50 meter vlinder bij EK kortebaan
Ranomi Kromowidjojo heeft donderdag bij de EK kortebaan in Kopenhagen goud gepakt op de 50 meter vlinderslag. Maaike de Waard maakte het Nederlandse succes compleet door derde te worden. Kira Toussaint pakte zilver op de 100 meter rugslag. De gemengde estaffetteploeg veroverde goud op de 4x50 meter wisselslag.
19:00 Oppositie vraagt Shell en Unilever tevergeefs naar invloed dividendmaatregel
Na een hoorzitting in de Tweede Kamer met onder andere Shell, Unilever en AkzoNobel over het afschaffen van de dividendbelasting, kregen PvdA, GroenLinks en SP niet waar ze op hadden gehoopt: Volledige inzage in eventueel contact tussen het bedrijfsleven en de coalitiepartijen tijdens de formatie.
17:39 Video: Dit zijn de nominaties voor mooiste Champions League-goal tot nu toe
De UEFA heeft zes doelpunten genomineerd voor mooiste doelpunt in de Champions League tot nu toe. Bekijk hier om welke doelpunten het gaat.
16:04 OM eist 3,5 jaar cel tegen ex-baas Bredase woningbouwvereniging Laurentius
Voor oplichting van de Bredase woningbouwvereniging Laurentius is tegen voormalig directeur Walter V. donderdag 3,5 jaar celstraf geëist.
16:07 Rutte haalt uit naar 'schaamteloze' Hongaarse premier Orban
Premier Mark Rutte heeft woensdag hard uitgehaald naar zijn Hongaarse collega Viktor Orban. Die hoopt het verplicht opnemen van asielzoekers af te kunnen kopen.
18:11 DNA gedode vrouw gevonden in auto vermoedelijk van slachtoffer Sjonny W.
Bloedsporen van de in 2003 om het leven gebrachte Monique Roossien zijn aangetroffen in de auto van de eveneens gedode Mirela Mos. Sjonny W. zou de enige link zijn tussen de twee vrouwen en wordt verdacht van betrokkenheid bij hun dood.
15:09 Dader verliest beroep tegen tbs-verlenging in zaak 'meisje van Nulde'
Mike J., de veroordeelde stiefvader van het ‘meisje van Nulde’, blijft voorlopig nog in de tbs-kliniek. Zijn beroep tegen de verlenging van zijn tbs-behandeling met twee jaar werd donderdag afgewezen.
16:07 Tweede lichaam opgegraven in onderzoek insulinemoorden verpleeghuizen
De politie heeft een lichaam opgegraven voor het onderzoek naar de insulinemoorden in verschillende verpleeghuizen in Zuid-Holland.